Carnavalsoptocht C.V. de Deurdouwers

De optochtcommissie van de DEURDOUWERS roept alle buurten, verenigingen, vriendengroepen en anderen op om mee te werken aan de carnavalsoptocht 2023. Is het niet door het bouwen van een wagen, meelopen als groep, duo of individu, dan toch door het versieren van de straat of buurt. Ook dit jaar zou het fantastisch zijn als de optocht nog weer groter en mooier zal zijn dan in voorgaande jaren. Wanneer we met z’n alle weer iets moois in elkaar weten te sleutelen (een wagen bouwen of straat versieren) moet het ook dit jaar weer lukken om de gemeenschap in Angerlo een mooie optocht voor te schotelen.

   Zaterdag         10 februari  Kinder  optocht vertrek 14:15 uur

opstellen De Meent 13:45 uur

       Zondag                              11 februari

   Grote optocht vertrek 13:00 uur

opstellen De Meent 12:30 uur

Route

Vertrek vanaf de Meent richting de grote Kerk – linksaf Walbekerveld – linksaf Weth. Jan Tieckenstraat – rechtsaf Dorpsstraat – rechtdoor Mariendaalseweg – rechtsaf Akkerweg – rechtdoor Pr. Margrietlaan – Aankomst Deurdouwershol.

Opgeven voor de optocht

U kunt zich middels onderstaand formulier opgeven voor de optocht of u kunt telefonisch contact opnemen met Paul Albers op 06 10 05 99 25 of Bas Klein Herenbrink 06 23 29 72 61.


    Stuur mij een kopie van dit bericht

    Met carnavaleske groeten,
    De optochtcommissie, Paul Albers